Loading...

Tuesday, November 24, 2009

last day.....at camp srveyyyyy...yatttaaaa...finallyyy...


last day at srvey camp....yatttaaa.....finalllyyyy...ngeeee.e......


mau baliikkkkkkkkkkkkkkkk ke rumah tercinta kuuuuuuu....


rinddddduuuuuuuu sangaaaatttt same mak n ayahhh n adik2 ku..also my along...'


i want to fight2 with themmm,,,,ngeee.......crazy gurl like me,,,huhuhuhuhuhu.....

Sunday, November 22, 2009

movie2.....


xsabarrr nk tgokkk twilight 2.....n nk tgok phobia 2 gak...uwaaaa....

nakk tgokkk sumee cite besh2............

mau2....kempunannnnnnnnn...plizzz....



Saturday, November 21, 2009

bersyukurlah....

Kenapa kite xbersyukur dengan ape yg kite dapat??????
mesti nak yg terbaikkkk???????
urmmm...may be sebb saingan dari member2 kot...
entah..huhuhuhuhuhuhuuhuhuhhu...
emmmmmm...dila ni xpandai...selalu dpt yg rendah......
xpenahh puas dengan pe yg dila dpt skrg ni.....
betul kata salah seorang lecture ku...
manusia xpernah puas dengan ape yg dia dapat...
lumrah kehidupannnn...kan2?????

Thursday, November 19, 2009

alhamdullilah....akhirnya.........


akhirnya dila dpt juge pe yg dila nak selama dduk di utm skudai ini....

aminnn....berkat kesabaran 2tahun lebeh dok kat utm skudai ni...

emmm....so...moral of d story...blaja rajin2...jgn nakal2....jgn nk bercinta jer...

hihihihihiihi...n be coolllll bile jwb exam.....yeahhhhhh....cyggg sume org yg sokong dila selama ini..

especially my lovely mom n dad...love u alll.......

Tuesday, November 17, 2009

pada suatu malam ahad 15/11/2009

assalammualaikummmm sumer....dila dtg lagi..hihihihiihihihi...





kami melakukan kerja yang tidak dijangka sekali lagi..kami tengah makan2 kan..then...tibe2...dak2 ni wat kje giler...ajak g tebrau tengah2 mlam...sgt2senget...kami knon2 nye nk g tengok cite 2012...tpi sgt menyedihkan...crte tu sold out already bile kami sampai kat tebrau...pastu,...kami pun membuat keputusan tengok cite the box...cite yg amat the bombbb...



n memnyebabkan kami semua blurrrrr selepas melihat cerita tu...adeiii sgt poyo kn crte ku ni...
hihihihihihihihihihi..tpi xpe..i like it..hehehehehehe....

kes memalukan diri sendiri

arini....aq wat benda yg memalukan diri sendiri....nangis dalam kelas...uwaaaaa...so embrassing...
emmmm aq bukn xnak wt kje....aq ley je wt kje..dh org tu konkur sorg2 kje tu...nk wt cmne kan...aq tw.....aq xpndai...tpi....at least...share with all members group...kn2..pe2 nth....emmm.. pe2 pun..sorryyy..kepada sume kawan2...yg terlibat dan juga yg xterlibat...so sorryyy wat korang risau....emmm k r...tu je nk ckp....nsib bek...mbr2 aq yg 10 orgg tu dtg kt surau...cri aq...
epi kan aq...thnkz pae,wani,pikek,nadz,fie,alia,mel,imah..n others....tq2,,,,cygg korang...4 ever....

Thursday, August 27, 2009

my birthday 16-08-2009

Firstly thankz…sebab sambut bezday dila…..thankz sgt2 tw……

To my F_ _ _i….thnkz sebb jdi 1st person yg wish bday dila….

thnkz sebb sudi jage dila baek2…..n yg pling gempak skli to my lovely friends…

especially for Pae,Wani,Pikek,Nad,Fie,ALia,Imah,Hasrul,AbgWan,….korang memg

pndai layan kerenah aq…hahahhahahaha..pdn muke..sape suwuh jadi bisu…

kn aq dh mngganas mcm tu…kalo nk tgok ag…wat r ag next time

lak…hehehehehheehheheheehehehehehhe…jgn wt jauh2 ag tw..

pening pale dila dok dlm keta tw…emmm lagi nak thnkz gk kat

dya,erna,ain,maria,bai,leha,mel,gbah,….sebb kasi hdiah yg cumel kt dila….

emmmm nti..next time…bncng elok2…ngn mbr2……wt kt tmpt dlm utm je….

senang ckit sumer ade…kn lagi besh….hehhehehehehhehe,…sedey dila tw

korang sume xde…. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……

to pudin thnkz sebb nynyi lgu bday kt kite….hehehhehehehe….

to along,alang,atih…thnkz sebb wish tw…emmm n yg pling penting skali….

pagi 16 ogos 2009 my lovely mak call…wish bday dila….mak tnye nk hdiah pe…

pe lagi…dila ckp r nk hdiah tepon baru…hehhehehhehehhehehehehehehehehe..

yey..angah nak balik dh ni mak..nanti ek..kejap je ag…jmaat ni kite beli tpon ea

mak…huhuhuhuhuhuhuhuhu..to my all schoolmate mse skol SMASKP,

SMAHMY…thnkz wish…ingt lagi korg bday aq..aq xingt pn bday korng…

sowiii ek….emmmm ni sape tu si Fare,Sayad,Wani Arzni,Fariha,Atilia,

fazreen,hannah,zahid,dayah…..thnkz sebb wish……..

korg jgn sebut2 pasal tuttt….k…

kot korang sebut kt dlm skol..siap korg….aq kenekan korg balik..try r sebut…

hhahahhahahahhhahahahahahahhahhahahaahha…..emmm n si Awe + Chenan

thnks sebb korg pn ingt gk bday aq…hehehhe..bnyk gk ek yg wish bday dila…

sampai dh xingt ag sape yg wish……..cnclsionnye….TIMA KASIH MALAYSIA..

Friday, June 12, 2009

lalalalalalalalalalalalalala.....

1- erm,nk ckp cket neh kat awak.. bce NO 5

2- Mmmm..cmne ek nk ckp? Bce je la NO 8
3- nk taw ekh?erm,bce NO 9
4- huh,drpd pning bek bce jap NO 15
5- cmne ek nk ckp.. NO 17 je k..
6- kite nk ckp skg tp lbh bek bce NO 16
7- kite akn ckp tp bce dlu NO 2
8- yg kite nk ckp neh simple jek..tp bce dlu NO 4 k?
9- tak payah la b’debar2 cm2..cme bce jap NO 18
10- Blom lg la..bce NO 19 ye..
11- da pnt ekh? Bce jap NO 13
12- sbnrnye kite nk ckp klu….(ah bce no 3 la)
13- tgl cket jek lg bce NO 20
14- argh,pnt neh..bce NO 1
15- adush,dah pning dh ni.. bce la NO 6
16- lorh,msh ta phm lg kew? Bce NO 12
17- ades,nk ckp neh..bce NO 7
18- kite taktau klu awk phm..tlg bce NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nt awk akn taw..
20- oke2,skg kite ckp..bce NO 14, tp slow2 ek k.
...hehehe

kesakitannnnnn


emmmm sakittt sgt perut dila....dila xpenah rase cmni....


emmmmmmmm...dh nk dkt smgu dh skit dila ni.....


dh lme dh ckp kt mak..mak ckp kurg mnum air tu.....


pastu arini bru r mak swuh ayh bwk dila g klinik..


uwaaaaaaaa...takuttttt nk jmpe dktr...so scaryyyy...........



Thursday, March 5, 2009

xbisa memiliki!!!!!

Bila
Waktuku tersisa
Untuk s’lalu di sisi
Menjaga hatimu

Aku
‘Kan s’lalu mencoba
Berikan yang terbaik
Untuk kau miliki

Tapi maafkan aku
Waktuku hanya sesaat

Aku tak bisa memiliki
Menjaga cintamu
Walau sesungguhnya hatiku mencintaimu, memilikimu
Aku tak ingin kau terluka
Mencintai aku
Hapuslah air matamu dan lupakan aku

Sendiri
Di batas asaku
Hanya ingin kau bahagia
Jalani hidupmu…

maafkan aku…
maafkan aku…
maafkan aku…
maafkan aku..

nape gurl gak yg jdi victim mereka????

Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil 'mencuci' yang kecil.



Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian 'mencuci' mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk'mencuci'haiwan besar.


Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol,

sebagai dadah 'Dating' dan rogol.


Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.


Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan 'mencuci' agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa.

Prodesterex asalnya adalahuntuk memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.


Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.


Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja.



Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.


Yang pastinya,semua harus berhati-hati.





-----tlg 4ward jika anda prihatin trhdp wanita!

Wednesday, January 21, 2009

lanchang pahang..bez gilerrrrr







memg bez g sane.....

camping yg mgkin xdpt dila lupe kn.......

mne x nye....wlopun g cmping....dila dpt gk tgok flora

n fauna yg cht lgi cntik2 sgt2.....subhanallah cntiknye alam ini kn????

emmm kalau diberi peluang ag.....dla nk pgi sne ag......

mcm2 pglmn bru yg dla dpt rse time cmping tu.......

Daily Calendar

Search This Blog